Hudson Baby Bourbon
Hudson Baby Bourbon är den första Bourbon som är gjort i New York och den är gjord av majs från New York och lagrade i tunnor av ek.
Whiskykritikerna diskuterar:
Erik Fellman:
Hudson Baby Bourbon har en väldigt unik karaktär som man känner på direkten när den nuddar tungan. Det är en kraftig smak som sprider sig i hela munnen på en gång. Men vad jag kan känna av Hudson Baby Bourbon så har den i princip ingen eftersmak som sitter i utan efter man har druckit den så försvinner smaken snabbt. Den var inte direkt någon höjdare även om den har en väldigt unik karaktär.
Victor Jerlin:
Jag har aldrig tidigare testat att dricka en finare bourbon, utan har tidigare endast druckit low end bourbons så som Jim Beam och Jack Daniels (som iofs är en Tennessee Whisky, men snarlik i karaktär).
Hudson var markant godare än tidigare nämnda alternativ. I smaken var den väldigt söt om man jämför med en vanlig whisky. Inte något som faller mig i smaken däremot, och därefter landar även betyget.
Lämna ett svar