Nu får ni chansen att testa ett gäng spännande whiskys från Japan. Vill ni ta chansen så kan ni göra det på Mat, Malt och Destillat på Älvsjömässan i Stockholm den 31:e Mars eller den 1 April.
Det man får chansen att testa är följande :
Line up:
– Karuizawa 50 Years Old (1965) Bourbon Cask, 63%
– Karuizawa 50 Years Old (1965) Sherry Cask, 62,4%
– Taketsuru 21 Years Old, 48%
– Taketsuru 25 Years Old, 43%
– Miyagikyo 15 Years Old, 45%
– Miyagikyo 2002 Single Cask, 62,0%
– Yoichi 15 Years Old, 45%
– Yoichi 20 Years Old, 52%
– Nikka Coffey Grain, 45%
– Nikka Rita Apple Brandy 30 Years Old, 40%
Det hela kommer ledas av Marlene Leon som är ansvarig för La Maison du Whisky Collections i Paris.
När: Fredag 31 mars, kl. 18:00 – 19:30 och lördag 1 April, kl. 16:00 – 17:30.
Plats: Stockholm Malt, Mat & Destillat på Stockholmsmässan (Mässvägen 1, Älvsjö)
Hur: Fredag: http://maltmatdestillat.se/Japansk-raritetsprovning-FRE.html
Lördag: http://maltmatdestillat.se/Japansk-raritetsprovning-LOR.html
En annan provning vi kan tipsa om är till för dig som vill testa lite nyheter från Springbank och det är följande du får testa.
– Springbank 10 Years Old, 46% (säljstart 27 mars)
– Hazelburn Barolo Wood 9 Years Old, 57,9% (säljstart 23 mars)
– Springbank Burgundy Wood 12 Years Old, 53,5% (säljstart 23 mars)
– Springbank Local Barley 11 Years Old, 57% (säljstart 20 april)
– Springbank 21 Years Old Single Olorosso Cask for Sweden, 47,5% (säljstart 3 mars)
– Longrow Peated, 46% (säljstart 21 april)
– Springbank 25 Years Old, 46% (säljstart ej fastställd)
När: Fredag 31 mars, kl. 16:15 – 17:15 och lördag 1 April, kl. 14:30 – 15:30.
Plats: Stockholm Malt, Mat & Destillat på Stockholmsmässan (Mässvägen 1, Älvsjö)
Hur: Fredag: http://maltmatdestillat.se/Springbank-nyhetsprovningFRE.html
Lördag: http://maltmatdestillat.se/Springbank-nyhetsprovningLOR.html
Lämna ett svar